Värskendav jalutuskäik Siniallikatel

Eestimaa on täis väga huvitavaid, maagilisi ja imepäraseid kohti mida tuleks kindlasti külastada. Ma alles nüüd avastan ja imestan kui paljudes kohtades ma olen lubanud endal mitte käia, nüüd tunnen järjest rohkem kuidas see tegemine tuleb võtta mitte plaani, vaid kohustuseks. Just eile käisime Keilyga Siniallikatel, mis asub Tallinn-Tartu maantee kõrval Tallinnast 30 km kaugusel. Juba autost välja astudes ja metsa poole kõndides tundsime mõlemad nagu kõnniksime teises kliimas või lausa uuel planeedil. Õhk oli täpselt paras, mida sisse hingata, kergelt pilvine, õhkõrn piiskade langemine taevast.
Teekond siniallikateni kujunes väga kergelt ja rahustavalt, iga hingetõmme oli jutkui vihm närtsind lilledele. Kohale jõudes oli Keily täiesti hämmingus, et selline asi üldse kuskil meie metsade sees saab olla ja kõige mõistmatum oli meie jaoks see, et miks me siia pole varem tulnud. Kohal olles oli tunda kõrget sagedust ja avardumist iseendas. Väga võimas koht kus iseennast või teisi käia tervendamas või kasvõi üksi oma mõtteid mõlgutamas, sest seal võivad tulla sulle pähe põnevad ideed, mis pole saanud sinuni enne jõuda. Soovitame sinna kindlasti minna jalutama ja isegi kui te teadlikult midagi ei tunne siis alateadvus ja üliteadvus toimetavad seal kindlasti ja viivad läbi vajalikud protsessid meie kehas. Proovige sinna minna mitte ainult mõistuse tasandil vaatama, vaid ka kogu keha tasandil tunnetama.
Siin on mõned pildid eilsest rännakust –


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s