Kuidas teha oma soovid teoks?

“Kirjuta üles oma soovid ja unistused, olenemata sellest kui kaugeleulatuvad need võivad tunduda, see on suurepärane moodus öelda universumile kus sa tahaksid olla.”
-Nicky Johnston

Nii nagu eelnevas postituses sai räägitud meie mõtete ja loomise jõust ja sellest, et me kõik oleme võimelised ellu viima oma tuleviku nägemuse enda elust, mis ei jääks ainult unistuseks, on siit hea edasi minna läbi praktilise tegutsemise. Oluline ei ole ainult positsiivselt mõelda, vaid ka õigesti mõelda, et meie alateadvus saaks arusaadavad ja korrektsed elektrilised impulsid. Kõik väljaöeldud või mõeldud laused peavad olema oleviku vormis. Meie alateadvus ei mõista mineviku ja tuleviku kontseptsioone. Kõik, mida mõtleme minevikust on ta siis positiivne või negatiivne muutub olevikus füüsiliselt tajutavaks ja automaatselt me hakkame seda looma. Kõik, mida soovime saada tulevikult peab olema energeetiliselt, emotsionaalselt ja mentaalselt käegakatsutav juba täna siin ja praegu. Kui me anname alateadvusele signaali, et ma sooviksin seda maja, ma sooviksin seda reisi, ma sooviksin seda töökohta või, et ma sooviksin seda autot, siis alateadvus mõistab seda sellisena, et seda tegelikult ei ole olemas ja ega ka mitte tulemas. Seega kõige olulisem ei ole see millest me mõtleme, vaid kuidas me mõtleme. Alateadvusele arusaadav signaal on: Mul on see maja, ma olen sellel reisil, ma naudin oma töökohta, ma sõidan selle autoga.
Üks võimas ja väga hästi töötav moodus kuidas astuda mõned sammud lähemale oma tahtmiste ja soovideni on need kõik piltidena üles leida ja need jäädvustada.
Visiooni tahvli (vision board) tegemine võtab aega head mitu tundi, kuid selle tegemise käigus on tunda mõnusat, kerget kõrgsageduslikku energiat ja paar tundi võivad mööduda täiesti märkamatult. Tuleb alustada väikestest asjadest, et jõuda suurte käegakatsutavate unistusteni ja anda  läbi hingestatud tegevuse iga päev oma panus, et see ei jääks ainult visiooniks.
Mõnusat tegutsemist!

5 sammu visiooni tahvli valmistamiseks:

  1. Esmalt läheb sul vaja A3 paberit, kääre, liimi, ajakirja või mõned pildid printida interneti avarustest.

IMG_6677

2. Vali välja pildid ajakirjadest või internetist, mis iseloomustaksid sinu tuleviku soove.

IMG_6676

3. Lõika pildid välja ning paiguta need A3 paberile ja liimi kinni.

IMG_6675

4. Kirjuta nendele piltide kõrval tekst juurde, mis pealevaadates täpselt ei seleta pildi mõtet, mida see sinu jaoks tähendab.

IMG_6674

5. Ja ongi valmis! Võid seda hoida ka nähtavas kohas, kuid mina pigem paneksin selle kindlasse kohta ära lastes minna soovidel oma teed, ning aasta või paari pärast meenutada.

IMG_6673

 


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s